Mumsig glutenfri morotskaka

ugn 175 grader
2 ägg
1 1/2 dl socker
3 dl glutenfri mjölmix
2 tsk bakpulver
1 tsk kanel
1 dl flytande margarin
3 dl riven morot
Smör till formen
kokos
Smörj och bröa en springform 20 - 22 cm i diameter.
Blanda mjölmixen med bakpulver och kanel.
Blanda sedan i äggsmeten och tillsätt det flytande margarinet och de rivna morötterna.
Rör samman allt till en jämn smet.
Häll smeten i formen.
Grädda kakan i mitten av ugnen ca 30 - 40 minuter.
Låt morotskakan svalna helt i formen.
Stjälp upp kakan på ett fat.
Gör frostingen
50 g rumsvarmt smör
2 - 2 1/2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
50 - 75 g philadelphiaost
Vispa smör, florsocker och vaniljsocker krämigt med en elvisp.
Tillsätt philadelphiaosten, se till så allt blir ordentligt
blandat.
Bred frostingen på den kalla morotskakan.
Garnera med det du känner för!