December - årets sista månad!

 
Tänk att nu är det dags att säga det! Vad fort ett år går, känns inte alls längesen jullådorna ställdes tillbaka, och nu ska de tas fram igen. Har ni någon julkänsla? för egen del känner jag inte så mycket, mer än stressen som börjar komma att få allting klart, men även om inte allt hinns med blir det jul ändå, så alla måsten behöver inte bli av!
 
Vi har lite traditioner i vår familj inför julen, och det är bl.a. att hämta julgran tillsammans och samtidigt försöka få till julkortet, göra julskinka och julkorv, samt klä julgranen dagen innan julafton. Denna gång lyckades vi endast med att göra korven tillsammans. Omständigheter dök upp som gjorde att det inte blev som vi tänkt, tex fick Samuel halsfluss och körtelfeber och Agnes blev också förkyld, och sedan jag och nu Henrik! Bara vovvarna som klarat sig!
 
På caféet fick jag en dag hjälp av goa Märta ( Samuels flickvän ) och vi hade väldigt trevligt tillsammans❤️
 
Luciafirande både på caféet och hemma på Haget.
 
 
 
Julklappar beställs även på caféet, vilket är jätteroligt!
 
 
Julafton började så härligt med långfrukost med hela familjen i tv-soffan och vi tittade på de sista åtta avsnitten av julkalendern som vi hade missat. Denna julkalendern var en av de bästa genom tiderna,bra manus och bra skådespelare. När sista avsnittet var klart satt jag och Henrik i soffan med tårar i ögonen, så bra var den!
 
 
Även fast julen inte blev vit här hemma så infann sig till slut julkänslan ändå och julefriden var så härlig❤️
God mat, julgran och juleljus tända och det viktigaste av allt, hela familjen var tillsammans❤️