Spännande, roliga och viktiga händelser!

Go kväll!
Tänkte berätta lite om vad som hände i oktober månad. Det började med Världens barn gala som jag, Agnes och Tommy var med på. Jag hade även fått beställning på frallor till kören!
 
 
 
Det känns gott att man kan va med och bidra  på det sättet genom att sjunga och spela inför publik som har kommit för att hjälpa till att samla in pengar till välgörande ändamål, och att publiken då i gengäld får en härlig underhållning. Många var vi som ställde upp och bidrog med bl.a. sång, musik och dans.
Som final på galan framförde vi alla medverkande sången We are the world, och Agnes avslutade med textraden,
its true we make a better day just you and me❤️
 
 
Visste ni att det var i oktober " Kanelbullens dag " och " Gräddtårtans dag "!
Det blev populärt på caféet vill jag lova!
 
 
 
 Födelsedagskalas för Samuel och älgjakt har också hunnits med! Och även i år visade Samuel att han är en jägare och går i pappas fotspår! Denna gång blev det en liten pinntjur, och när slakten var klar var det dags att frysa in köttbitar i påsar samt mala till färs. Senare den månaden gjorde familjen egen julkorv, vilket vi har som tradition att göra!
 
 
 
 
På caféet har mina pizzabullar blivit favoriter!
 
Någonting som hände i oktober och som jag länge haft funderingar på, är hur min logotype till Café Hagets fika skulle se ut, och efter mycket tänkande hit och dit blev den äntligen klar och jag blev så nöjd och glad!