Sommar med mycket jobb!

Ja, så blev min sommar och jag klagar absolut inte! Visst är det härligt att vara ledig och bara va, men när man varit utan " ett riktigt " jobb, missförstå mig ej nu, jag har jobbat mycket med mitt cafe samt olika sånggig,
men nu menar jag ett jobb där jag vet att jag får lön varje månad, och något som jag saknat är arbetskamrater, och nu har jag underbara sådana! 
 
Det började faktiskt redan i våras då jag kände att jag åter stod vid ett vägskäl och ville göra nåt mer av mitt liv.
Funderade ett tag och kom fram till att jag ville söka till en hotel och turismlinje i Bengtsfors,
kom på intervju och allt verkade va bra och jag skulle få börja. Skickade även in en intresseanmälan om att sommarjobba på First Hotel Bengtsfors inom servering och reception, trodde inte så mycket på att få svar,
men jag misstog mig och blev kallad till möte och samma dag erbjuden jobb där! Helt fantastiskt, vilken möjlighet, här fick jag lära mig allt och lite till och fick också lön! 
 
Jag trivs verkligen med mitt jobb och framförallt med mina härliga arbetskamrater! Det är så viktigt att personkemin stämmer och det gör den sannerligen för vi är som en enda stor familj som bryr oss om varandra, och delar glädjeämnen men också finns där för varann om någon är ledsen.
 
Mina arbetsuppgifter består av allt möjligt, servering, diskning, reception mm, inte att förglömma att jag bakar nästan varje dag då vi bjuder på hembakat och kaffe vid lunchen och detta är mycket uppskattat!
Att hitta på olika event hör också till mina uppgifter och det är så roligt! Kanske förstår du att detta jobb passar mig , jag gör ju det jag kan bäst, baka, sjunga och vara social bland männniskor!
 
Sägas ska att jag faktiskt hade några dagar ledigt i sommar och det var skönt att bara va, vilket jag gillar
för att sen ladda batterierna igen!
 
Så där, nu avslutar jag detta inlägg med orden tacksamhet och glädje.
Kram Anki