September!

Gokväll!
Nu är jag trött och ska snart säga godnatt, men jag berättar lite kort om september månad.
Jag och Agnes blev tillfrågade om vi ville vara med på en mannekänguppvisning i Kungsbergskyrkan till förmån för Världens barn, och naturligtvis ställde vi upp på detta! Och inte bara vi utan många fler därtill, däribland vår lille Nemo!
 
Han var lite skeptisk till en början, men det dröjde inte länge förrän han fann sig och tyckte det var okey och gå fram och tillbaka, men till att börja med ville han helst gömma sig i väskan.
 
 
September månad gick åt till att planera och fundera hur jag ville ha öppettiderna på caféet och lära känna de anställda som jobbade på företaget. Allt var ju nytt för mig, hade aldrig förr drivit café eller någon annan firma, och det är mycket som man behöver lära sig och allt lär man sig inte på en gång, utan successivt förstår man mer och mer, och nu kan jag säga att med tiden blir man mer erfaren och vågar ta egna beslut, även om det är skönt att ha någon att bolla idéer med. Marknadsföring är otroligt viktigt att lära sig och jag börjar märka på mig själv att jag utvecklas då jag mer försöka tänka affärsmässigt, vilket är jättekul för jag vill verkligen utveckla caféet vidare!
 
Så här blev ett av fotona till Café Hagets fika.