Glädje, skratt och sång!

Godmorgon!
Hoppas din morgondag har börjat bra, eller kanske ligger du fortfarande kvar i sängen. Här hemma är det kallt -3 grader och lite snö ligger här och där, det sägs att det ska bli mer snö så våren får nog vänta ett tag till även om  längtan finns där efter vårsol, fågelsång, porlande bäckar och knoppar som brister.
 
Varje vecka är jag på olika äldreboenden och har " Glädjestund med Anki ", då har jag tagit fram olika teman och sånger därtill och vi sjunger och samtalar. Dessa stunder är givande för mig och mina vänner, och vi har så roligt den halvtimmen vi är tillsammans, och det som ger mig ny energi och inspiration är just det att se alla framsteg gång från gång som de gör, och det märks när vi ska börja stunden att alla är glada och vill va med och gör efter sin egen förmåga, och när stunden är över då är alla nöjda och ibland kan man höra hur några trallar när de går eller åker från rummet!
 
När vi börjar vår " Glädjestund med Anki " sjunger vi alltid först, När man sjunger blir man så glad, och då klappar vi händerna, stampar fötterna och ropar hurra!
 
Teman som vi haft detta året är bland annat: Nytt år i glädje, hopp och tro och Taube i våra hjärtan. 
I söndags var det Alla hjärtans dag så denna vecka är rubriken: Kärlek och omtanke till varandra, och då får Nalle puh och Nasse följa med för de har så bra funderingar om många olika saker. Nasse är en tänkare och ställer frågor till Nalle puh och han försöker svara på dem så gott han kan, och det gör han riktigt bra!
 
 
Nasse - Hur stavar man till kärlek?
Nalle puh - Du stavar inte till det, du känner det!