Lite småprat!

Hej på Er!
Alltså hur gör man för att få tiden att räcka till? Behöver verkligen vägledning i detta då jag märker att jag hinner inte hälften av allt som jag planerat in. Jag vet att planering är A och O, men ibland blir det inte som man tänkt sig, saker dyker upp som kanske är viktigare och som man måste ta tag i direkt.
 
Jag vet också att andas är viktigt, att ta det lite lugnt och varva ner, men det är svårt när man älskar sitt jobb och det man gör. Jag träffar underbara människor i både glädje och sorg i mitt jobb som sångerska, känns så bra att kunna få vara delaktig och hjälpa till på bästa sätt. 
 
Och nu är det inte långt kvar tills Hagets fika blir café och det ser jag också med glädje framemot, men med mycket pirr i magen! Jag hoppas det kan bli ett hemtrevligt café som folk tycker om att komma till.
 
Ska faktiskt ha lite semester denna sommar, tror det kan behövas innan cafét öppnar, men anteckningsbok och penna kommer finnas med vid stranden, båten eller någon annanstans, för idéer poppar upp hela tiden.
" Glädjestunderna med Anki" kommer jag ha även under sommaren, då de gamla behöver ha lite trevligt omkring sig, det händer inte så mycket för dom annars och det tycker jag är synd, så vi kommer sjunga och prata om både det ena och andra och skratta ikapp!
 
Och nu är det dags för mig att säga hej då, för " Glädjestunderna med Anki " väntar och denna vecka är det extra roligt då Agnes, min dotter följer med och sjunger!
 
Önskar alla en härlig dag!
Kram Anki