Avkoppling är viktigt!

 
I detta stress-samhälle som vi lever i, borde vi verkligen bättre lära oss att varva ner och koppla av, och vissa människor klarar det galant, medans andra har svårare att bara lägga allt åt sidan och ta det senare, och tyvärr tillhör jag den skaran! Vill gärna koppla av, men måste bara först göra det, och sen det och sen.....
 
Önskar så att jag kunde inse att nu behövs vila och andra saker kan jag göra imorgon eller kanske finns saker som inte alls är viktiga att göra överhuvudtaget. Jag har blivit bättre på detta, men inte fullständigt, vill helst innan jobbet på morgonen ha diskat, bäddat och fint i huset, då tycker jag det är så skönt att komma hem efter arbetsdagens slut. 
 
Arbetsdagens slut ja, det har jag faktiskt blivit bättre på, när jag startade mitt café arbetade jag från morgon till sena kvällen, ja till och med natten, men insåg att så kan jag inte fortsätta. I mitt jobb är planering A och O, mycket förberedelser både inom bakningen och sången, grejen är den att jag älskar det jag gör och därför känns det inte som en börda, utan nästan alltid glädjande och jag är så tacksam att jag får göra det jag kan bäst och vill mest! Men som sagt, kroppen säger till slut ifrån och då gäller det att lyda och ändra i sitt schema, och visst är det härligt med avkoppling, det ska man ju inte säga nej till, som tex här tillsammans med Agnes, mor/dotternmys på pizzerian med massa prat och skratt! Underbart sätt att ladda batterierna igen!